ART < 30 2014. Concurs de pintura i fotografia

És un concurs convocat per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, organitzat per la Sala Parés i la Galeria Trama i patrocinat per la Fundació Banc Sabadell amb l'objectiu de seleccionar artistes per participar en unes exposicions centrades en la creació jove, que celebraran entre setembre del 2014 i abril del 2015. 
La iniciativa està destinada a afavorir la relació professional dels artistes joves amb el món 
de les galeries d'art i de les entitats que promouen exposicions. Així mateix, el concurs pretén impulsar la incorporació d'obres d'aquests artistes a les col · leccions d'art, tant particulars com d'empreses.

ARTISTES QUE PODEN PARTICIPAR 
Podran participar els alumnes i exalumnes de qualsevol nacionalitat que hagin superat 204 crèdits o que estiguin cursant un màster en una facultat de Belles Arts d'una universitat espanyola, o bé a les de Lisboa o Bordeus, sempre i quan no superin els trenta-dos anys d'edat.

FACULTATS QUE COL·LABOREN
A proposta de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, col·laboren en aquesta edició les facultats de Belles Arts de la Universitat del País Basc, la Universitat Complutense de Madrid i la Universitat Politècnica de València .

CATÀLEG
S'editarà un catàleg de les exposicions que dedicarà un capítol a cadascun dels artistes seleccionats. Cada capítol inclourà una presentació crítica i biogràfica de l'artista, acompanyada de la reproducció d'un mínim de tres
les obres presentades .

ADQUISICIONS CORPORATIVES
Un mínim de cinc empreses adquiriran, cadascuna d'elles, una obra de la
exposició .

BEQUES DE PRODUCCIÓ
Els artistes seleccionats pel jurat de percebre la quantitat de 500 euros cadascun en concepte d'aportació per cobrir les despeses de producció de les obres.

AQUÍ PODEU CONSULTAR LES BASES COMPLETES

Més informació:
www.ub.edu/bellesarts
www.salapares.com
www.galeriatrama.com