A LA MOLA. Exposició col·lectiva, participa-hi!

Inscripcions fins el 21.02.2014, entrega d'obres del 24.02-01.03.2014, i inauguració el 08.03.2014 a les 19h.


Us envio la informació d'una exposició que estem preparant a Terrassa, en la qual us convido a participar i a que en feu difusió per a que el màxim de persones hi puguin aportar les seves obres. Igualment aprofito per convidar-vos a la inauguració de l'exposició el dia 8 de Març.

‘A la Mola’ és una exposició
col·lectiva de tants quadres i dibuixos del cim com sigui possible, per així retratar la magnitud d’un símbol que tot i haver estat obrat amb singularitat per un sola persona és col·lectiu. A l'exposició hi seran presents tant paisatgistes de renom com contemporanis que la segueixen pintant o dibuixant.

La Mola és un símbol amb el què els vallesans s’identifiquen. El cim té un paper central en l’imaginari col·lectiu, és la muntanya de la comarca i molts dels paisatgistes dels seus municipis l’han pintada, engrandint així el seu pes simbòlic, i fent d’ella una insígnia. Representa la pertinença a la comunitat abstracta vinculada a un territori concret, i és la manera en què uns quants volen mostrar-se davant altres comunitats.

PARTICIPA!

Inscripcions i normes online a baumannlab.cat fins el 21 de febrer, entrada d'obra del 24 de febrer fins l'1 de març a la Casa Soler i Palet.

INAUGURACIÓ el 8 de març a les 19h a la Casa Soler i Palet, fins el 7 d'abril.

Una proposta de Caterina Almirall i Guim Camps, amb la beca de creació de BaumannLab Terrassa.

Contacte 670 525 348 - arxiulamola@gmail.com