Tallers_oberts Poble_nou 14_15_setembre


Els centres de creació d'art i artesania pioners del Districte de Sant Martí (barri de Poblenou) realitzen l'activitat de Tallers Oberts de manera conjunta bianual (l'altra edició es porta a terme al Maig), a través de la qual es podran visitar els tallers on creen i treballen els seus artistes, conèixer els processos i les tècniques que els creadors utilitzen en el seu treball creatiu de primera mà, veure la seva obra in situ, a més de poder conèixer els espais i centres on s'ubiquen els seus espais de treball.
En aquesta edició participaran 18 centres i espais per a la creació principalment orientats a les arts visuals i plàstiques i més de 120 artistes.
Els tallers participants són: 
Can Felipa, Colectivo BAJEL, Espai de Creació Amistat 14, Espai Nyam Nyam, Estudi-taller Antoni Yranzo, Hangar, Laboratorio symbolon, La Escocesa-Centre de Creació, La Fundició de Poblenou, Mediodesign, MQ Creative Lab, NauArt, Niu:: Espai artístic Contemporani, Taller de Luz, Quadrat 9, Taller VINENT/La Contrasenya, Taller Espronceda 164, Zona. Factoria d'art.
En paral·lel, els espais participants organitzaran tota una sèrie d'activitats creatives i obertes a tots els públics, tant conjuntament com individualment. 
I, per primera vegada, es podrà visitar la exhibició específica d'obra dels artistes dels tallers participants a la sala d'exposicions Can Felipa Arts Visuals a partir del 6 de setembre fins el dia 27 de setembre.
+ Info
- Web TOP www.tallerspoblenou.org
- Programa activitats