ACTIVITATS: VIU LA MERCÈ 2013 AL MACBA

MACBA 
21/09/2013 - 04/09/2013 

Amb motiu de la Mercè, el MACBA tindrà una programació especial durant el cap de setmana anterior i el mateix dimarts 24 de setembre, que serà el dia de portes obertes.

  • ENTRADES 2x1
  • NOUS CONTINGUTS DE REALITAT AUGMENTADA
  • Wi-fi gratuïta a tot el Museu; demana la clau d'accés a recepció. 
  • 21 DE SETEMBRE - CONCERT BRADIEN + EDUARD ESCOFFET  concert en directe de Bradien + Eduard Escoffet, que combina la música electrònica amb la poesia. 
  • 24 DE SETEMBRE - DIA DE LA MERCÈ DimartJornada de Portes Obertes i amplia l’horari de visites guiades en català i castellà, que es faran cada hora. A més, trobareu una àmplia selecció de MACBABOOKS al vestíbul del Museu al preu especial de 6 €.
  •  MACBA en família de la temporada, organitzat per l'artista Jordi Ferreiro i l'educador Víctor Ramírez.

APROPA'T AL MACBA I ET PORTEM A VENÈCIA
Amb la vocació d'apropar-te a l'art contemporani i de divulgar-lo, el MACBA organitza el sorteig d'un viatge a la Biennal de Venècia, un dels principals esdeveniments de l'art contemporani. Apropa’t al Museu els dies 21, 22, 23 o 24 de setembre i, deixant les teves dades, entraràs en el sorteig. Els guanyadors del sorteig gaudiran d’un viatge per a dues persones a la Biennal de Venècia (inclou els bitllets d’avió Barcelona-Venècia, Venècia-Barcelona amb Vueling; una estada a l’Hotel Danieli, un Hotel Luxury Collection; i dues entrades a la mostra).

Durant tot el dia també es faran sortejos de Passis MACBA (vàlids per a un any), publicacions del Museu, entrades dobles i altres sorpreses.

Més informació [+]