WORKSHOP: INTER-ACCIONS. PRÀCTIQUES COL·LECTIVES A L'ESPAI URBÀ

AULA KANTOR. FACULTAT DE BELLES ARTS
04/02/2013 - 08/02/2013 - 10:00- 18:00h

Inscripcions fins al 20/01/2013
Preu: gratuït 

Després de les conferències del seminari itinerant Inter-Accions que vam realitzar el passat més de novembre, continuem amb la segona part del projecte, el Workshop com a punt de trobada entre estudiants de belles arts (Facultat de Belles Arts - UB) i arquitectura (ETSAV i ETSAB- UPC), per tal de compartir eines, experiències i coneixements entre uns i altres.

L'objectiu del taller és establir un precedent pràctic per a un enriquiment personal i professional de l’estudiant; obrir noves vies d’aprenentatge i definir eines alternatives en cada camp de treball; es vol crear un pont sòlid que permeti construir aquesta relació entre les dues carreres, per lo que comptem amb el suport de les tres facultats, assentant unes bases pel treball en equip des d’ara i pel futur. Es treballarà l'espai públic i també social de la ciutat de Barcelona en grups interdisciplinars.

El període d'inscripció del Workshop és fins el dia 20 de gener. Es pot inscriure qualsevol estudiant de les facultats, independentment del curs. El taller serà del 4 al 8 de febrer de 2013 de 10h a 18h, a l'aula Kantor de la Facultat de Belles Arts.

Les diferents propostes que sorgeixin dels grups mixtes entre estudiants de Belles Arts i Arquitectura s'exposaran a una sala de Barcelona i posteriorment seran publicades en forma de catàleg. El taller és totalment gratuït!

Els professors i col·laboradors que participaran en les tutories del workshop seran:
Aida Sánchez de Serdio - Professora de Belles Arts UB
Òscar Padilla Machó - Professor Belles Arts UB
José Luís Oyón - Professor ETSAV UPC "La ciutat i la vida"
Marta Carrasco Bonet - Arquitecta, Doctoranda Dep. Urbanisme i equip docent "Urbanística 8" ETSAV UPC
Sergi Selvas - Estudiant de Belles Arts
Borja L. Fermoselle - Arquitecte i estudiant de Belles Arts
Nora Arias Ruiz - Estudiant d'arquitectura

Més informació [+]