CONVOCATÒRIA OBERTA: 100 PAINTERS OF TOMORROW


100 PAINTERS OF TOMORROW
Kurt Beers i Thames & Hudson
Fins a 15/03/2013 [+]

La convocatòria internacional està oberta a qualsevol artista que utilitzi la pintura com a medi artístic. Els artistes que es presentin hauran de demostrar el seu reconeixement artístic dels últims 5 anys ( a partir del 2008/09) a través de la seva formació, exposicions o produccions i projectes més significatius. A més a més, la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona ha estat convidada a participar junt amb altres escoles d'art internacionals

El jurat internacional presenta algun dels noms més prominents en l'art contemporani, incloent el pintor Cecily Brown, comissaris com Sir Norman Rosenthal, Yuko Hasegawa, Gregor Muir i Suzanne Cotter, i els critics d'art Suzanne Hudson, Philip Tinari, Tony Godfrey and Barry Schwabsky.

100 Painters of tomorrow, s'editarà i publicarà per Kurt Beers i Thames & Hudson durant el 2014. Aquesta edició anirà acompanyada per una important exposició de pintura contemporànea a l'Institut de London Artacompanyat per una exposició important de pintura contemporània a London's Institute of Contemporary Arts. La publicació presentarà els textos que donen la informació biogràfica essencial així com les idees personals i el pensament i pràctica dels artistes escollits. Il·lustrat amb més de 300 imatges a color, 100 painters of tomorrow pretén ser la guia intel·ligent i definitiva dels excepcionals pintors del futur.
 
Més informació [+]