EXPOSICIÓ: LA MUNTANYA DE SAL

CENTRE D'ART TECLA SALA
13/12/2012 - 19/05/2012

En el marc de la celebració del desè aniversari del Centre d’Art Tecla Sala, l’exposició «La muntanya de sal» proposa una nova mirada del fons d’art de l’Hospitalet, a partir d’una selecció de les seves obres més representatives.

L’exposició s’ha dividit en catorze àmbits: Referents de la modernitat; Ideals de bellesa i ordre; Representar l’imaginari; La vena expressionista; El poder expressiu de la matèria i el gest; Racionalitzar l’experiència estètica; La figura humana com a gènere artístic; El paisatge com a territori reflexiu; Escenes urbanes i mitologies personals; Soler-Jové dibuixa l’Hospitalet; Activisme social i polític; Estampa Popular de Barcelona; Partitures visuals, i Les produccions del Centre d’Art Tecla Sala. Aquesta col•lecció s’ha format amb obres de procedències ben diverses i hi ha representats autors significatius que han protagonitzat les tendències de l’art català del segle XX.
Hem volgut tancar aquest recorregut amb obres que no formen part del fons d’art però que són d’artistes que han estat centrals en les produccions més celebrades del Centre d’Art Tecla Sala en els darrers deu anys.


Més informació [+]