ACTIVITAT: SISTEMES OBERTS. EXPERIMENTACIÓ ARTÍSTICA I CREATIVITAT CIENTÍFICA

MACBA
12/12/2012

 Aula 0 MACBA. Entrada gratuïta amb inscripció prèvia online, a partir del 12 de novembre.

Aquesta activitat està específicament adreçada a professorat d'educació secundària i batxillerat.

Accedeix directament a la inscripció online, fent clic en aquest enllaç. Tens més informació sobre la inscripció a la pestanya superior.

Sistemes Oberts és un projecte que ofereix l'oportunitat al professorat de secundària i batxillerat, juntament amb els seus alumnes, de col·laborar estretament en base a la hibridació i convergència de les pràctiques artístiques i científiques. L'objectiu és trobar punts de connexió entre la creativitat artística i l'experimentació científica a través de la discussió i la conversa entre aquests dos camps i els seus protagonistes.

Coincidint amb l'Any Internacional de la Cooperació en l'Esfera de l'Aigua, es proposa prendre com a punt de partida i des d'una òptica molt amplia el tema de l'aigua per tal d'indagar, crear, experimentar, inventar, aprendre i sobretot compartir perspectives transdisciplinars entorn aquest tema.

Participar en aquest projecte permetrà al professorat formar-se amb diferents agents tant del món de la investigació científica com del món de l'art. Traslladar a l'aula el debat adquirit i utilitzar-lo com a generador d'un treball col·lectiu de caràcter multidisciplinar. Gaudir de la possibilitat d'entrar en contacte amb els espais de recerca científica de la Universitat de Barcelona i el fons patrimonial del MACBA. I finalment compartir entre tots els participants les diferents propostes científico-artístiques elaborades.

Més informació [+]