EXPOSICIÓ: GRAND TOUR DKV

SALA D'EXPOSICIONS. FACULTAT DE BELLES ARTS
Dimarts 06/11/2012 - 13:00h


Des del Vicedeganat de Cultura de la Facultat de Belles Arts de Barcelona i la Càtedra d'empresa DKV Art i Salut de la Universitat Politècnica de València, tenim el plaer de convidar-los a l'exposició BECATS GRAND TOUR DKV. La inauguració tindrà lloc dimarts que ve 6 de novembre a les 13:00 h, a la Sala d'Exposicions de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, C/ Pau Gargallo, Nº 4. Barcelona.

La Càtedra d'empresa DKV Art i Salut, de la Universitat Politècnica de València presenta, per primera vegada a Barcelona, aquesta exposició, en la qual es recullen els treballs realitzats pels becats Grand Tour DKV de les tres primeres edicions de la convocatòria. Aquesta beca que es desenvolupa dins del programa de la Càtedra d'empresa DKV Art i Salut, recolzada per l'empresa DKV Assegurances Mèdiques i en col·laboració amb la Facultat de Belles Arts de Sant Carles de València, té com a fi promocionar a joves artistes.

Tots els anys, des de 2008 que va començar la primera edició, es premia a dues dels millors egressats del Màster en Producció Artística de la Facultat de Belles Arts de Sant Carles amb aquestes dues beques, una a Nova York i una altra a Polònia.

En aquesta exposició participen els Becats Grand Tour DKV de les tres primeres edicions:

2008 Col·lectiu Senyor Cifrián i Javier Rodríguez Pi

2009 Rocío Gárriga i Marina Puche

2010 Alex Francès i Javier Palacios

A manera de viatge iniciàtic, les Beques Grand Tour DKV rememoren aquells viatges del segle XIX del que prenen el seu nom i que probablement siguin l'antecedent dels recorreguts culturals i del turisme contemporani. Aquesta mostra és el producte de la inspiració durant aquests viatges i d'un seguiment de les fructíferes carreres artístiques dels nostres becats. Esperem que sigui del vostre interès.


Més informació [+]