PROJECCIÓ: CARTA BLANCA A LAURA BAIGORRI: VIDEOARDE


PROGRAMA METRÒPOLIS. RTVE
Fins al 04/11/2012  

Metròpolis emet el segon lliurament de Carta Blanca a…, la nova sèrie dins de la seva programació habitual en la qual convida a professionals de l'art contemporani independents a presentar una sèrie d'obres seleccionades exclusivament segons els seus criteris i gustos personals.

En aquest cas ha estat Laura Baigorri, curadora, professora i investigadora especialitzada en art i nous mitjans i autora de diversos llibres de referència sobre vídeo, net.art i game art. (www.interzona.org/baigorri/cv.htm)

En acceptar la invitació de Metròpolis ha optat per presentar una selecció de la mostra itinerant Videoarde. Video crític a Llatinoamèrica i Carib, projecte que porta desenvolupant des de 2008. (www.videoarde.org)

Segons Laura Baigorri es tracta d'obres que, qualitats estètiques aparti, intenten donar visibilitat a situacions que o no apareixen en els mitjans de comunicació o ho fan de forma unilateral i interessada. Qüestionen la veracitat de la informació proporcionada pel *mainstream mediàtic contrastant-la amb altres realitats i proposen una reflexió sobre la responsabilitat ètica d'els qui treballen en aquest àmbit.


Més informació [+]