EXPOSICIÓ: MEDITACIONS PICTÒRIQUES. ALEX PRUNÉS

ESPAI 2. SALA PARÉS 
23/10/2012 - 19/11/2012

La present exposició es planteja essencialment com una reflexió sobre la pintura, i més concretament sobre la pròpia pintura, que neix de la reacció de la mirada sobre una determinada realitat visual que es revela com a significativa per a l'artista.

En aquesta ocasió, aquesta reflexió sobre el mirar i el pintar, s'expressa principalment recorrent diferents camins en dos gèneres, la pintura de paisatge i l'objectual.

En algunes de les obres, el quadre de paisatge (el paisatge pintat), ja no és solament una construcció mental i creativa, si no que, a més, es constitueix com a mètode de reflexió sobre el propi mitjà pictòric, ja que en el paisatge representat amb la pintura, apareixen explícits els instruments propis d'aquesta. En unes altres, *tambien s'explicita no solament la mirada de l'home sobre la realitat visual, sinó també sobre l'art com una possible forma de coneixement del laberint que ens envolta.

D'altra banda, a l'interior de l'estudi, els objectes de la pintura (paletes, pinzells, tubs, etc) coexisteixen amb altres íntims i amb el paisatge com a quadre dins del quadre, que apareix en ells transformat, amb una nova condició de finestra, d'escapatòria.Més informació [+]