EXPOSICIÓ: LIQUIDDOCS 02/2012 MONOGRÀFIC: ÀNGELS MARGARIT. / PRESENTACIÓ DE LLIBRE / PERFORMANCES

ARTS SANTA MÒNICA
31/10/2012 - 03/11/2012 

Performance d’Àngels Margarit
Dimecres 31/10/2012 - 19:00h

20.00 h. Inauguració
Dimecres 31/10/2012 - 20:00h

Exposició liquid Docs_02: ÀNGELS MARGARIT_MUDANCES i presentació del procés gràfic i editorial del Bookmagazine liquidDocs_02, monogràfic dedicat a la coreògrafa Àngels Margarit_Mudances. Amb performance d’Àngels Margarit.

La trajectòria que la ballarina i coreògrafa ÀNGELS MARGARIT va iniciar els anys vuitanta és un recorregut fascinant que parteix del rigor i l’estructura de les primeres peces, per desplegar-se successivament en atmosferes i sensualitats, i viatja des de la vigorosa arquitectura del moviment i el rigor minimalista cap a l’espai de la sensualitat del Mediterrani. Margarit es va situar, ja des d’un primer moment, al nivell de les avantguardes europees i, amb les seves propostes de referència, al llarg de més de vint-i-cinc anys ha anat enriquint aquestes avantguardes. En aquesta publicació, que analitza aquesta trajectòria prolífica i diversa, queda reflectida la seva força interpretativa, la seva sofisticació coreogràfica, els seus processos i mètodes de treball i la voluntat d’investigació constant, orientada a conquerir nous àmbits per a la dansa, ampliant els límits de la disciplina i dels seus llocs. Per Margarit, la dansa desvetlla l’espai, és l’art que ens permet mirar, habitar, experimentar l’espai. I la dansa és, també, memòria corporal i pensament físic, immediata i necessària com un glop d’aigua quan es té set... infinita, perquè cada cos és únic i diferent.

LiquidDocs és un Bookmagazine: una publicació multimèdia, llibre_magazine_DVD. Neix amb l’objectiu de rastrejar les creacions contemporànies interdisciplinàries a les arts escèniques, les arts vives, el cos, l'espai, el temps i el moviment. Des dels processos i l’obra de creadors i especialistes, fins a la xarxa de centres, institucions i empreses que els acullen, produeixen i difonen.


Més informació [+]